Met slimme digitale concepten en producten versnellen wij de energietransitie.

Right on track

Ga je binnenkort voor werk op reis binnen Europa? Doe dan nu de treincheck! Right on track helpt medewerkers van de Universiteit Utrecht om voor zakelijke reizen met een afstand tot 700 km de duurzaamste reisoptie te keizen. Door minder, duurzamer en efficiënter te reizen zijn we samen op het goede spoor. Deze website realiseerde we in samenwerking met Blik Grafisch ontwerp.

Social charging

De gratis laadpalenapp met een compleet nieuwe oplossing voor een actueel probleem: De laadpaalklever, elektrische rijders die hun plek onnodig bezet houden. Via Social Charging-app kunnen de gebruikers op een efficiënte manier laadpalen met elkaar delen. De gebruiksvriendelijke technologie van Social Charging voor het delen van laadpalen is een wereldprimeur voor de elektrische-rijders-community.

Autokeuzehulp

Autokeuzehulp helpt bij het kiezen van een duurzame auto. Door het beantwoorden van aantal vragen over je persoonlijke wensen en behoeften, privé situatie, leasebedrag en persoonlijk- en zakelijk gebruik van de auto. Bouwen we een compleet profiel op waarmee we een eerlijk advies kunnen geven welke type auto het beste bij je matcht. De AKH is namelijk voorzien van een actuele database van alle type auto's waarmee jouw profiel wordt getoetst. Zo komen we tot een eerlijk compleet advies wat je kunt bewaren en delen met anderen. Veel haal je vervolgens uit een proefrit. Dit maakt je keuze weloverwogen. Klaar voor bestellen!

Laadpaalklever

Een laadpaalklever is een bezitter van een elektrische auto die onnodig lang een plek bij een laadpaal bezet houdt terwijl zijn batterij al geruime tijd vol is. Hierdoor kunnen anderen niet opladen. Hoe groot dit probleem is verschilt per gemeente, via laadpaalklever.info maken we dit met realtime data inzichtelijk.