Hallo, dit is Fritz. Een CMS dat het onderhoud van je app of website makkelijk maakt

Aanpasbaar

Een van de grootste voordelen van het Fritz is dat het helemaal aan te passen is aan de wensen van een klant. Of het nu gaat om een online community, webshop, blog site of app, Fritz pas zich aan.

Makkelijk

Met Fritz is het mogelijk om, zonder technische kennis, op eenvoudige en gestructureerde wijze de content (inhoud) van één of meerdere websites te beheren. Doordat de content en het ontwerp van de website strikt gescheiden zijn, is het mogelijk de inhoud aan te passen zonder dat dit invloed heeft op het ontwerp.

Open standaarden

Fritz is een CMS dat gebaseerd is op open standaarden en open frameworks. Dat betekent dat Fritz voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen. Ook maakt het gebruik van techniek die breed gedragen wordt.

Kosten

Aan Fritz zijn geen maandelijkse of jaarlijkse service- of licentiekosten verbonden. Wanneer er na de realisatie van de in deze offerte opgenomen functionaliteiten uitbreiding gewenst is, wordt er een nieuw traject gestart.

Fritz houdt je graag op de hoogte

Fritz bevat een dashboard, dat een overzichtelijke weergave van de laatste ontwikkelingen en toevoegingen op de website geeft. Ook toont het de laatste statistieken van de website. Zo ben je in één keer op de hoogte.

Fritz houdt van details

Frismedia heeft Fritz ontworpen om de gebruiker(s) de gelegenheid te bieden in een paar muisklikken de inhoud van zowel heel gecompliceerde websites als eenvoudige websites vorm te geven. Fritz zorgt er voor dat alle content overzichtelijk is aan te passen.

Fritz houdt alles netjes

De Media Gallery maakt het mogelijk om snel en eenvoudig foto’s, video’s en documenten bij het bericht te plaatsten. De administrator kan de verschillende websites met dit CMS op eenvoudige wijze beheren en een nieuwe gebruiker kan snel worden toegevoegd.

Fritz past het voor je aan

Via Fritz is het mogelijk om de fotografie aan te passen en bij te snijden. Zo heb je meer controle over het beeld in je app of op je website. Fritz houdt altijd het origineel achter de hand zo dat je, mocht het nodig zijn, deze nog kunt downloaden.

Fritz bewaart al je geheimen

Uiteraard is Fritz goed beveiligd. Zo kun je er op vertrouwen dat je content niet ergens anders opduikt. Inloggen gaat heel eenvoudig met je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, binnen enkele clicks ben je weer ingelogd.

Fritz is helemaal van deze tijd

We hebben Fritz gemaakt op basis van Open Source technieken zoals het Laravel Framework en Vue.js. Zo is Fritz klaar voor de toekomst.

Fritz zorgt dat je gevonden wordt

Ben je geen SEO expert? Geen probleem! Fritz maakt gebruik van de populaire Yoast Plugin. Deze helpt je bij het schrijven van SEO (Search Engine Optimization) geoptimaliseerde teksten. Zo is je website goed vindbaar in Google.