Of je nu snowsurfers verkoopt of de sneeuwverwachting wil tonen, met Frismedia maak je dit simpel en doeltreffend.

Hou het eenvoudig; dat vinden consumenten prettig

Eenvoudige navigatie door een webshop. Dat is wat bezoekers willen in hun zoektocht naar een aankoop. Onze ervaring met UX design helpt om de juiste paden uit te stippelen en een tunnel te vormen naar een call-to-action.

Wij hebben een schat aan ervaring

In de afgelopen jaren heeft Frismedia verschillende eCommerce webshops ontworpen en ontwikkeld. We weten wat werkt en wat niet. Samen overleggen en keuzes maken is onze insteek om een goede eCommerce website of applicatie te realiseren.

Heldere presentatie werkt omzet verhogend

Een goede etalage verkoopt de spullen uit zichzelf. Wat de goederen ook zijn die aangeboden worden, een goede en heldere presentatie van de producten is key. Wij maken graag simpele en duidelijke digitale winkelschappen.

Dry Boards

Dry Boards

DRY boards maakt snowsurfers, zo simpel is het. Geïnspireerd door de surfcultuur zijn ze op zoek naar de ultieme snowsurf ervaring. Zo is de Nørdstau ontstaan, de ideale poederplank voor diepe dagen. Deze wordt met veel zorg handgemaakt in Utrecht. Frismedia realiseerde voor DRY Boards een webshop.

wePowder

wePowder

wePowder is volgens de gebruikers een van de beste, zo niet de beste, sneeuw- en weersite van Europa. Iedere winter loggen er meer dan 1 miljoen gepassioneerde skiers en snowboarders in op wepowder om de beste poedercondities te kunnen vinden. Frismedia heeft een aantal jaren met veel plezier gewerkt aan dit platform en ontwikkelde een website, desktop app en een mobile app.


Iets creatiefs met jouw wintersport app of website? Doe het samen met ons.

Bekijk onze website
www.frismedia.nl
of kom gewoon langs
Biltstraat 34, 3572 BC Utrecht